Ingredienser
-
4 økoæg
-
80 g rørsukker
-
2 dl piskefløde
-
2 dl yoghurt
-
4 spsk. kakaopulver
-
6 spsk. appelsinsaft
-
Skal af 1/2 appelsin, finthakket
-
100 g orangechokolade, hakket
Et par ord om vores opskrift
Selve isen er en blanding af flødeis og yoghurtis. Konsistensen er cremet, men også let og luftig. Fyldig uden at virke fed.
Chokoladesmagen kommer fra en blanding af kakaopulver og hakket chokolade. Det er klart, at isen bliver bedre, jo mere du vil ofre på kvaliteten af kakao og chokolade. Hvem sagde Valrhona?
Den fine tone af orange klæder chokolade utroligt godt. Og så er der oven i købet lidt knas i isen, mums.
Prøv også: Vaniljeis med nøddekrokant, Lakridsis med stjerneanis, Citronis med citrongræs, Hyldeblomstis med ingefær
Ingredienser
4 økoæg | |
80 g rørsukker | |
2 dl piskefløde | |
2 dl yoghurt | |
4 spsk. kakaopulver | |
6 spsk. appelsinsaft | |
Skal af 1/2 appelsin, finthakket | |
100 g orangechokolade, hakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æggeblommer luftige med sukker |
2
Færdig
|
Pisk æggehvider og fløde stive hver for sig |
3
Færdig
|
Bland de tre ting med yoghurten og rør de øvrige ingredienser i cremen |
4
Færdig
|
Uden ismaskine skal du røre et par gange i isen under nedfrysning |