Opskrift: Skønne sellerifritter
med hvidløg og rosmarin

0 0
Opskrift: Skønne sellerifritter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g selleri, skåret i stænger
3 spsk. olie
2 tsk. rosmarin
1 fed hvidløg, knust
0.5 tsk. salt

Brug sellerifritter i stedet for almindelige fritter – de er bare sødere og blødere

Tilhører:
  • Diabetes opskrifter
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I mormors tid brugte man mest selleri i supper. Senere kom selleribøffer og sellerimos. Og i dag har vi selvfølgelig fået sellerifritter.

En tur i ovnen gør sellerien sød og lækker og meget, meget mør. Men knoldselleri er selvfølgelig stadig en grøntsag, der deler vandene – selv i form af fritter skal du stadig kunne lide den grove grøntsags karakteristiske, letbitre smag.

Du kan bruge sellerifritter til alle de samme ting, som du ville servere kartoffelfritter til. Rosmarinen giver fritterne lidt kant, og de smager fantastisk til både lam og vildt.

Ingredienser

Antal personer:
500 g selleri, skåret i stænger
3 spsk. olie
2 tsk. rosmarin
1 fed hvidløg, knust
0.5 tsk. salt
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Bland alle ingredienser, evt. i en frysepose

2
Færdig

Læg fritterne hver for sig på bagepapir

3
Færdig

Bag 25-30 minutter i en 225 grader varm ovn

4
Færdig

Vend gerne undervejs

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
forrige
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
Opskrift: Thai-inspireret skaldyrssalat
næste
Opskrift: Thai-inspireret skaldyrssalat
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
forrige
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
Opskrift: Thai-inspireret skaldyrssalat
næste
Opskrift: Thai-inspireret skaldyrssalat

Tilføj Din Kommentar