Ingredienser
-
400 g hvid fisk (sej, torsk, lange...)
-
2 løg
-
2 æg
-
5 spsk. mel
-
3 spsk. fiskesovs
-
1 strå citrongræs, finthakket
-
3 limeblade, finthakket
-
15 g ingefær, finthakket
-
3 fed hvidløg finthakket
-
5 spsk. olie
Et par ord om vores opskrift
Disse nemme og spændende fiskefrikadeller smager godt til enhver lejlighed. Du kan bruge dem som snacks, tapas, som en hapser i utide eller som aftensmad med dit favorittilbehør. Prøv fx at servere en sprød æblesalat med koriander til.
Der er ingen grund til at købe færdigrørt fiskefars, hvis du har en foodprocessor. Det tager under 5 minutter at lave din egen fars, der både er sundere og smager meget bedre.
Du kan i øvrigt sagtens bruge den frosne, hvide fisk fra supermarkedet. Bare tø den langsomt op i køleskabet i 12-24 timer, så er fisken klar samtidig med dig.
Ingredienser
400 g hvid fisk (sej, torsk, lange...) | |
2 løg | |
2 æg | |
5 spsk. mel | |
3 spsk. fiskesovs | |
1 strå citrongræs, finthakket | |
3 limeblade, finthakket | |
15 g ingefær, finthakket | |
3 fed hvidløg finthakket | |
5 spsk. olie |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør alle ingredienser (minus olie) til en fugtig fars i foodprocessoren |
2
Færdig
|
Opvarm olien og lav godt 16 fiskefrikadeller på panden |
3
Færdig
|
Steg frikadellerne 4-5 minutter på hver side |