Opskrift: Etiopisk gryderet med kylling og sorte linser
Pragtfuld gryderet med mange nuancer og stor dybde i smagene. Det er som at besøge et Afrika, hvor der er fuld knald på farver, rytmer og humør. Servér gryderetten med...
Hvis du nogen sinde har smagt stærk mad med chili, wasabi eller cayennepeber, har du måske spurgt dig selv: Hvorfor udsætter vi mennesker os dog frivilligt for noget, der påfører os smerte? Når vi spiser stærk mad, begynderne læberne og svælget at brænde, næsen løber, øjnene står i vand, og noget tid efter kan det svie i maven. Men sagen er, at stærk mad skaber en afhængighed i os. Smerten udløser nogle belønningsstoffer i hjernen – blandt andre endorfiner og dopamin – som vi elsker lige så højt, som vi hader smerten. Det er det samme, der sker, når vi dyrker sport… eller får orgasme!
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©