Ingredienser
-
400 g hvid fisk (sej, torsk, lange…)
-
1 bdt. dild
-
2 løg
-
2 æg
-
5 spsk. mel
-
1 tsk. salt
-
Peber
-
5 spsk. olie
Et par ord om vores opskrift
Denne opskrift på en hjemmelavet fiskefars er så enkel, at det næsten ikke er til at fatte. Med en foodprocessor tager det dig under 5 minutter at røre farsen sammen. Og du vælger selv hvilken hvid fisk du vil bruge, men det kan fx. være sej, torsk eller lange.
Dilden giver fiskefrikadellerne en frisk og sommerlig smag. Hvis du ikke er vild med dild – eller hvis du bare vil gøre opskriften endnu nemmere – kan du sagtens springe den grønne urt over.
Vi kan varmt anbefale at servere disse lækre fiskefrikadeller med dildsovs (eller smørsovs) og små nye kartofler. De vil også være en velkomment ret på frokostbordet.
Ingredienser
400 g hvid fisk (sej, torsk, lange…) | |
1 bdt. dild | |
2 løg | |
2 æg | |
5 spsk. mel | |
1 tsk. salt | |
Peber | |
5 spsk. olie |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør alle ingredienser (minus olie) til en fugtig fars i foodprocessoren |
2
Færdig
|
Opvarm olien og lav godt 16 fiskefrikadeller på panden |
3
Færdig
|
Steg frikadellerne 4-5 minutter på hver side |