Opskrift: Ægte tyrkisk baklava
Hvis du én gang har smagt baklava, glemmer du det aldrig igen! Baklava er sød og klistret og smager præcis, som en kage fra de varme lande skal. Baklava er...
Arabisk mad er et vidt begreb, for hvor begynder og hvor ender Arabien? Arabisk kogekunst har haft stor indflydelse på de mellemøstlige og europæiske køkkener op gennem tiden, og i dag spises der retter i Tyrkiet, hele Mellemøsten, Israel (!) og Nordafrika, der er præget af de arabiske traditioner. Så hvad er arabisk, og hvad er tyrkisk? Eller libanesisk? Den klassiske israelske morgenmad shakshuka stammer måske oprindeligt fra de arabiske kogekar – så selv om israelere og arabere i dag er dødsfjender, spiser de lystigt hinandens mad. Af samme grund vil du her finde retter, som andre lande end de arabiske med lige så stor ret kan gøre krav på.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©