Ingredienser
-
1 roastbeef (ca. 1 kg)
-
4 spsk. olie
-
2 spsk. citronsaft
-
2 fed hvidløg
-
2 tsk. rosmarin
-
2 tsk. salt
-
1 tsk. chiliflager
Et par ord om vores opskrift
Roastbeef er en taknemmelig udskæring – især, hvis du kan lide rødt kød. Hvis du foretrækker gennemstegt kød, kan en roastbeef derimod hurtigt blive tør og hård.
Marineret roastbeef på grill smager fantastisk. Men du kan også undlade at marinere kødet og tilberede det med lidt olie, salt og peber – stegetiden er stadig den samme, hvis du som os bruger en kuglegrill.
Godt tilbehør til roastbeef er naturligvis en frisk-kold-kartoffelsalat, eventuelt suppleret med en dejlig tomatsalat.
Prøv også roastbeef tilberedt i gryde.
Ingredienser
1 roastbeef (ca. 1 kg) | |
4 spsk. olie | |
2 spsk. citronsaft | |
2 fed hvidløg | |
2 tsk. rosmarin | |
2 tsk. salt | |
1 tsk. chiliflager |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Marinér roastbeefen i de øvrige ingredienser i en frysepose mindst 2 timer |
2
Færdig
|
Steg 25 minutter på indirekte grill |
3
Færdig
|
Steg 5 minutter på direkte grill - sørg for, at stegen bliver brun på alle sider |
4
Færdig
|
Lad hvile i 10 minutter og servér i tynde skiver |