Opskrift: Tyrkisk røræg med tomat og peberfrugt (menemen)
Tyrkisk røræg med en skøn smag af tomat og krydderier gør din morgenmad eller brunch lidt festligere. I Tyrkiet spiser man sine røræg med frisk brød og en stærk kop...
Det rigt varierede tyrkiske køkken anses for at være et af verdens fire store køkkener – på linje med det franske, det italienske og det kinesiske køkken. Tyrkisk mad har rødder tilbage i det vidt forgrenede Osmannerrige, som herskede i Tyrkiet i over 500 år. Tyrkisk mad er inspireret af (og har inspireret) de krydrede mellemøstlige køkkener og naturligvis også mange græske retter. Mon ikke du allerede har smagt eller hørt om baklava, kebab, köfte, cig köfte, dolma og måske endda ayran, menemen og lahmacun? Masser af krydderier, masser af temperament og masser af variation i råvarerne er nogle af nøgleordene, når tyrkerne laver mad. Prøv selv.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©