Opskrift: Nem polsk rødbedesuppe – barszcz
Godt gættet: Barszcz er den polske måde at stave borsjtj på, og rødbedesuppen er næsten magen til. I denne opskrift bruges blot et par terninger bouillon i stedet for at...
Hvordan får vi pengene til at strække sidst på måneden, hvis vi ikke kun vil spise havregryn og pastaskruer? Det er faktisk ikke så svært. Hvis du går i supermarkedet eller hos din lokale grønthandler, vil du opdage, at hylderne bugner af billig mad. Nemlig sæsonfriske danske frugter og grøntsager. Kunsten er nu at forvandle de billige råvarer til lækker mad. Det er faktisk heller ikke så svært. Kig dig omkring her på Spicy Twist: Vi har masser af inspiration til økonomisk hverdagsmad. Vi synes nemlig, det er meget sjovere at få en mumset pastaret ud af frisk fennikel end at stege en oksemørbrad eller koge en hummer.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©