Opskrift: Asiatisk oksekød og blomkål
Nem og spændende hverdagsmad, som er færdig på 30 minutter. Du kan købe alle ingredienser i et velassorteret dansk supermarked og alligevel føle, at du flyver på langfart til Asiens...
Asiatisk mad er et sammensurium af mange forskellige køkkener, traditioner og råvarer. Fællesnævnere i asiatisk mad er ofte brugen af ris og risnudler i stedet for kartofler og pasta, brugen af eksotiske krydderier samt en mere nøjsom tilgang til fedtstoffer. I asiatisk mad indgår sjældent store mængder kød, men snarere sprøde, fintsnittede grøntsager i spændende smagskombinationer, hvor fisk og kød kun spiller andenviolin. Når du tænker på asiatisk mad, så glem de fede forårsruller et øjeblik – tænk i stedet på duftende risretter med lækre sovser, lynstegte grøntsager, spændende smage og en behagelig fornemmelse i maven bagefter.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©